Termeni și condiții

Condiţii Generale pentru utilizarea site-ului vulcanizare-nonstop.ro

Introducere

Prezentele Condiţii Generale definesc condiţiile de utilizare a site-ului vulcanizare-nonstop.ro de către potenţialii vizitatori sau clienţi. Accesând şi navigând pe acest site, acceptaţi termenii de utilizare descrişi în continuare.

Obiectivul conţinutului site-ului

Obiectivul conţinutului site-ului este de a transmite informaţii actualizate şi exacte. Orice persoană care doreşte să-şi procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să ne contactezeprin unul din mijloacele afişate în pagina principală, pentru a se informa atât asupra disponibilităţii serviciului sau produsului în cauză cât şi asupra condiţiilor contractuale, tarifelor şi informaţiilor tehnice sau de altă natură.

Informaţii personale

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informaţii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor şi întrebărilor utilizatorilor site-ului, informaţiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări şi prelucrări electronice.